Bøgeskovvej 5 3490 Kvistgård
+45 32172054
jens@gopatch.dk

Søvntest med Smart Watch.

Silent Night fra Lifewave - Godkendt i hele EU som behandling mod søvnløshed

Jeg har købt mig et Smart Watch som bl.a. kan måle min søvnrytme, hjerte slag m.m. Jeg har haft uret i to uger.

I nat sov jeg for første gang med Silent Night og Carnosine. Carnosine sover jeg altid med.

Med Silent Night i nat, slog mit hjerte 6 slag mindre pr. minut, min normale søvnpuls ligger som regel omkring 53 slag pr. minut, som jo også er helt fantastisk, men i nat kom jeg ned på 47 slag pr. minut. Det er jo direkte livsforlængende.

At komme ned i den dybe søvn er meget vigtig, det er i den dybe søvn hjernen producerer Melatonin som er så vigtig for at få restituering vores krop. I nat var min dybe søvn var på 25%.

Kikker man på internettet, kan man se at den dybe søvn skal være mellem 10-25% af den totale søvn.

Jeg bruger X39 næsten hverdag og de andre plastre efter behov, men bruger nok flere plastre en de fleste.Jeg kan varm anbefale jer at sove med Silent Night og Carnosine mindst fem dage om ugen det gør helt sikkert en forskel.

Jeg vil nu skemalægge mine observationer de næste par måneder og fremlægge dem her på gruppen.

BILLEDE: Søjlerne på billede viser højst og lavest hjerteslag over et døgn, så billede afslører jo nok at jeg kun havde en hård trænings dag den uge ha ha.

Artikel fra vores Facebook gruppe