Bøgeskovvej 5 3490 Kvistgård
+45 32172054
jens@gopatch.dk

Sådan virker det

Silent Night fra Lifewave - Godkendt i hele EU som behandling mod søvnløshed

Sådan virker det

Silent Night fra Lifewave er et patenteret produkt som er godkendt i hele EU. Silent Night er også godkendt som behandling mod søvnløshed i hele EU.

Plastret indeholder bl.a. aminosyren som via nanoteknologi er konstrueret så det sender bestemte lysfrekvenser ind i kroppen, derved igangsætter kroppen naturlige metoder måde at arbejde på.

Lys er kilden til alt liv på jorden, her vil jeg give dig et eksempel som du sikkert kender. Når solen skinner på din krop modtager du en masse forskellige lysfrekvenser. En af disse frekvenser får din krop til at producerer vitamin D. En anden lysfrekvens som du modtager fra solen får din hud til at producerer melanin som er det stof i huden som du bliver brun af og som også beskytter dig for solen farlige UV stråler. Det er blot 2 eksempler som du sikkert kender. Plastret fra LifeWave arbejder på nødagtig samme måde.

Soveplastret fra Lifewave få din krop til at forbedre søvne på en naturlig måde. Det er din egen krop der bliver sat i gang med at arbejde. Da vi arbejder med lysterapi er der ingen bivirkninger forbundet med behandlingen.

Vi anbefaler at man køber en pakke med 30 stk. Da man kan bruge samme plaster i to nætter og anbefaler at man holder små pauser er der behandlinger i en pakke til mellem 2-3 måneder. Prisen på en pakke er 625 kr. inkl. moms.

Kontakt os på telefon 32172054